Syskonen och Mega Bad Lekparken

Kapitel 1 - En dag i Mega Bad Lekparken

Det var en strålande solig dag när Frank, Vera, Viktor och Astrid begav sig till Skövdes badland mega bad lekparken. De var mycket spända och glada över att få bada, äta glass och leka med alla roliga attraktioner.

Kapitel 2 - Glass och Rutschkana

Syskonen började med att äta glass och sedan åka rutschkana. Frank åkte nedför rutschkanan snabbast av dem alla och skrek 'KANINIS!' när han kom ner till poolen.

Kapitel 3 - Tornhopp och Plums i Vattnet

Efter rutschkanan ville Viktor hoppa från tornet, Astrid plumsa i vattnet och Vera simma fram och tillbaka. De gjorde allt detta med glada skratt och stora leenden på sina ansikten.

Kapitel 4 - Många Glada Barn

Det var många andra barn där också, och alla var lika lyckliga och fulla av glädje. Det sprudlade av skratt och glada rop över hela lekparken.

Kapitel 5 - Besöket av Favoritartisterna HOOJA

Plötsligt fick syskonen en stor överraskning när deras favoritartister HOOJA kom på besök. De sjöng sin megahit 'Banan Melon Kiwi' och alla sjöng med och dansade.

Kapitel 6 - Sånger och Dans

Syskonen sjöng och dansade med full kraft, och de blev alldeles till sig av lycka när de såg sina idoler uppträda live.

Kapitel 7 - Tiden går fort

Tiden gick fort och snart var det dags att säga adjö till Mega Bad Lekparken. Syskonen var trötta men väldigt lyckliga efter en fantastisk dag.

Kapitel 8 - Hemfärden

På vägen hem pratade syskonen om alla roliga saker de hade gjort och vilken fantastisk dag de hade haft tillsammans.

Kapitel 9 - Minnen för Livet

Syskonen visste att de skulle minnas den här dagen för resten av sina liv, och de kände sig tacksamma för att de hade varandra.

Kapitel 10 - En Dag Att Komma Ihåg

När de kom hem berättade de glatt för sina föräldrar om alla sina äventyr, och det värmede deras hjärtan att se hur glada och upphetsade barnen var.

Kapitel 11 - En Sovande Slut på Dagen

Efter en varm dusch och en god middag var syskonen trötta och nöjda. De somnade gott med ett leende på läpparna, drömmande om nästa äventyr.

Kapitel 12 - Tack Mega Bad Lekparken

Syskonen ställde sig upp varje morgon och tackade Mega Bad Lekparken för en så underbar dag. De visste att de skulle återvända dit många gånger igen.
Skapa ny saga Se alla sagor