Det självmordsbenägna gula flygplanet

Kapitel 1: Det gula flygplanet

Det var en gång ett gult flygplan vid namn Gustav. Gustav var annorlunda än andra flygplan, för han var självmordsbenägen. Det betydde att han kände sig ledsen och ensam, och ibland tänkte han att det vore lättare att bara sluta flyga helt.

Kapitel 2: Gustavs vänner

Gustav hade några vänner på flygplatsen som försökte hjälpa honom att må bättre. De pratade med honom och försökte få honom att känna sig älskad och uppskattad. Men Gustav kände sig fortfarande ledsen.

Kapitel 3: Den stora flygtävlingen

En dag annonserades det att det skulle vara en stor flygtävling bland flygplanen. Gustavs vänner övertalade honom att delta, i hopp om att det skulle få honom att känna sig gladare. Gustav tvekade, men till slut gav han efter och anmälde sig till tävlingen.

Kapitel 4: En ny syn på livet

Under flygtävlingen, när Gustav flög genom luften och kände vinden i sina vingar, insåg han att han faktiskt älskade att flyga. Han insåg att han hade mycket att leva för och att det fanns så många vackra saker att uppleva i livet. Från och med den dagen bestämde Gustav sig för att inte ge upp, utan istället fortsätta att flyga andas livet fullt ut.
Skapa ny saga Se alla sagor