Wilma och lillasyster Lea

Kapitel 1: En fin present

Det var en solig dag när Wilma fick veta att hon skulle få en lillasyster. Hon blev så glad och började genast tänka på allt roligt de skulle kunna göra tillsammans. Wilma visste att hon skulle bli den bästa storasystern i hela världen.

Kapitel 2: Väntan är lång

Dagarna gick och Wilma väntade otåligt på att Lea skulle komma. Hon hjälpte till att förbereda allt i Leas rum och kunde knappt bärga sig tills den dagen äntligen kom.

Kapitel 3: Leas ankomst

Till slut kom dagen då Lea föddes. Wilma var så glad att hon nästan hoppade av glädje. När hon träffade sin lillasyster för första gången visste hon att de skulle ha så roligt tillsammans.

Kapitel 4: En ny värld

Wilma visade Lea runt i sitt rum och berättade om alla sina favoritleksaker. Lea såg på Wilma med stor beundran och Wilma kände sig så stolt över att vara hennes storasyster.

Kapitel 5: Gemensamma äventyr

Sedan Lea blev lite större, började de två systrarna ha massor av roligt tillsammans. De byggde kojor, lekte kurragömma och gick på spännande upptäcktsfärder i trädgården.

Kapitel 6: En oväntad vän

En dag hittade Wilma och Lea en liten fågelunge som hade ramlat ur sitt bo. De bestämde sig genast för att hjälpa fågeln att komma tillbaka till sina föräldrar. Det blev en dag de aldrig skulle glömma.

Kapitel 7: En syskons kärlek

Wilma och Lea bråkade ibland, som systrar tenderar att göra, men genom allt vetnade de djupt i sina hjärtan att de alltid skulle hålla av varandra. Deras kärlek till varandra var starkare än allt annat.

Kapitel 8: Överseende och förståelse

Wilma lärde sig att vara tålmodig och förstående när Lea inte alltid förstod saker på samma sätt som hon själv gjorde. Det var svårt ibland, men Wilma visste att det var viktigt att visa sin lillasyster omtanke och kärlek.

Kapitel 9: Leas första skoldag

När Lea började skolan var Wilma så stolt över henne. Hon visade Lea vägen till skolan och lovade att alltid finnas där för henne om hon behövde någon att prata med eller hjälp med läxorna.

Kapitel 10: En oväntad överraskning

En dag när Wilma kom hem från skolan, hade Lea förberett en överraskning. Hon hade bakat en kaka helt själv och bjöd Wilma på en lyxig fika. Wilma blev så rörd av Leas omtanke.

Kapitel 11: Hemligheter och skratt

De två systrarna delade alltid sina hemligheter och skrattade så mycket tillsammans att tårarna forsade. De visste att de hade en speciell band som var lika starkt som stål.

Kapitel 12: Evig kärlek

Wilma och Lea visste att de skulle vara vänner för alltid. De lovade varandra att oavsett vad som skulle hända i livet, skulle de alltid stå vid varandras sida och dela alla glädjeämnen och sorger. De visste att deras kärlek till varandra var för evigt.
Skapa ny saga Se alla sagor