Bella och busen på julafton

Kapitel 1: Bellas julafton

Det var dagen före julafton, och Bella kunde knappt hålla sig stilla av spänning. Hon hade massor av planer för hur hon skulle få till lite bus under julafton.

Kapitel 2: Planerna smids

Bella viskade hemlighetsfullt till sina syskon om alla busiga idéer hon hade kommit på. De var både fascinerade och lite oroliga över hennes planer.

Kapitel 3: Första buset

På julaftonsmorgonen smög Bella upp tidigt och gömde mammas strumpor. När mamma letade efter dem skrattade Bella glatt, men hon visste att buset bara hade börjat.

Kapitel 4: Snögubbeskräck

Senare på dagen gjorde Bella och hennes syskon en jättestor snögubbe i trädgården. Medan de glodde på den stora skapelsen från fönstret, smög Bella iväg för att skrämma granngubben med snögubben.

Kapitel 5: Små glittrande spår

När det började skymma smög sig Bella ut och strödde glittrande stjärnor på grannens uppfart. När grannen kom ut för att se dem, skrattade Bella högt från sitt gömställe.

Kapitel 6: Julklappsbrottningen

Efter middagen började syskonen busa med varandra genom att ha en julklappsbrottning. Det var skratt och busigt kaos i vardagsrummet.

Kapitel 7: En överraskande vändning

Precis när det kändes som att buset hade kulminerat, blev Bella plötsligt överraskad av sina syskon som hade planerat sitt eget bus. Det blev ett härligt skrattkalas i hela huset.

Kapitel 8: Ärlighetens stund

När kvällen kom och alla hade satt sig för att öppna sina julklappar, berättade Bella ärligt om alla bus hon hade hittat på under dagen. Alla skrattade och förklarade att de visste om det, men låtsades inte för att göra henne glad.

Kapitel 9: En magisk julafton

Till sist, när stjärnorna tittade ner på det lilla huset, satt familjen Bella tillsammans och insåg att det hade varit den mest magiska och busiga julafton någonsin.

Kapitel 10: En natt att minnas

Snart var det dags för Bella att gå och lägga sig, och hon somnade med ett brett leende på läpparna. Det hade verkligen varit en julafton att minnas.

Kapitel 11: Nya busäventyr

Dagen efter julafton vaknade Bella med massor av nya idéer för bus. Hon visste att äventyren skulle fortsätta långt in i det nya året.

Kapitel 12: Slutet på Bellas busiga saga

Och så levde Bella lyckligt i alla sina busiga dagar, och hon visste att varje dag kunde vara precis lika magisk som den busiga julafton hon hade upplevt.
Skapa ny saga Se alla sagor