Hästen, elefanten och pingvinen

Kapitel 1

Det var en gång en häst som hette Pärla, en elefant som hette Elliot och en pingvin som hette Pelle. De bodde alla tillsammans i en stor djungel.

Kapitel 2

En dag bestämde sig Pelle pingvin och Elliot elefanten för att följa med Pärla hästen på hennes äventyr till den mystiska Diamantdalen.

Kapitel 3

Pelle, Elliot och Pärla började sin långa resa genom djungeln. De gick över höga berg, genom djupa dalar och över bubblande forsar.

Kapitel 4

Efter många dagar och nätter kom de äntligen fram till Diamantdalen. Där väntade en stor överraskning på dem.

Kapitel 5

I Diamantdalen växte det inte bara diamanter, det fanns också en magisk regnbågsflod som kunde uppfylla ens innersta önskningar.

Kapitel 6

Pelle pingvin önskade sig en flygande drake, Elliot elefanten önskade sig en guldig trumpet och Pärla hästen önskade sig att kunna springa ännu snabbare.

Kapitel 7

När deras önskningar blev verklighet bestämde de sig för att dela med sig av sina gåvor till andra djur i djungeln.

Kapitel 8

Pelle, Elliot och Pärla blev snabbt kända som de tre hjältarna i djungeln och de blev omtyckta av alla som bodde där.

Kapitel 9

Men en dag uppstod en farlig situation i djungeln. En stor skogsbrand hotade att förstöra allt i dess väg.

Kapitel 10

Pelle, Elliot och Pärla bestämde sig genast för att göra allt de kunde för att rädda djungeln och dess invånare från elden.

Kapitel 11

Med Pelle pingvins flygande drake, Elliot elefantens guldiga trumpet och Pärla hästens snabbhet lyckades de tillsammans att stoppa elden.

Kapitel 12

Efter det var Pelle, Elliot och Pärla ännu mer älskade av alla i djungeln och de visste att de skulle vara vänner för evigt.
Skapa ny saga Se alla sagor