Hilma, Hugo och tomtenissen: Kiss, bajs och prutt-sagan

Kapitel 1: En busig idé

Det var en kall vinterdag när Hilma och Hugo bestämde sig för att leka ute i snön. Plötsligt hörde de fnissande mitt i skogen. Det var tomtenissen som spelade gömma sig. De skrattade och började busa med varandra.

Kapitel 2: Den magiska toaletten

Tomtenissen hade en magisk toalett som kunde prutta högt och ljudligt. Hilma och Hugo skrattade så att tårarna sprutade när de hörde toaletten prutta.

Kapitel 3: En oväntad överraskning

Plötsligt hörde de någon som började sjunga en lustig sång om kiss och bajs. Det var tomtenissen som hade fått en rolig idé. Han hade gömt massor av godis i snön och sa att den som hittade det först fick äta upp allt.

Kapitel 4: Godissök i snön

Hilma, Hugo och tomtenissen sprang runt och letade efter det gömda godiset. De stoppade ner händerna i snön och kände sig fram mellan alla buskar och träd. Plötsligt hittade Hugo en påse full med chokladpraliner.

Kapitel 5: En luktig överraskning

Tomtenissen började skoja och sa att han hade gömt pruttande prylar bland godiset. Hugo och Hilma började skratta när de hörde de lustiga pruttarna som kom från påsen med chokladpraliner.

Kapitel 6: Kissande igelkottar

Plötsligt hörde de en konstig ljud som kom från buskarna. Det visade sig att det var igelkottar som kissade och gjorde sina behov i snön. Hilma, Hugo och tomtenissen skrattade åt de lustiga igelkottarna.

Kapitel 7: En spännande upptäckt

Tomtenissen hade gömt en stor snögubbe mitt i skogen. När Hilma och Hugo kom närmare, började snögubben att prutta högt och ljudligt. Det var den roligaste snögubben de någonsin sett!

Kapitel 8: Magiska bajsberg

Tomtenissen visade Hilma och Hugo ett berg av bajs som han hade trollat fram mitt i skogen. Hilma och Hugo skrattade så de kiknade när de såg det lustiga bajsberget.

Kapitel 9: Den busiga toaletten återvänder

Tomtenissen tog med Hilma och Hugo tillbaka till den magiska toaletten. Han bad dem sätta sig och trycka på knappen. Och plötsligt... började toaletten prutta ännu högre och ljudligare än innan!

Kapitel 10: En galen prutt-tävling

Hilma, Hugo och tomtenissen bestämde sig för att ha en prutt-tävling. De ställde sig i en ring och började prutta så högt de kunde. Det blev så mycket skratt att skogen ekade av deras gapskratt.

Kapitel 11: En märklig dröm

När Hilma och Hugo somnade den kvällen drömde de märkliga drömmar om kissande igelkottar, pruttande snögubbar och bajsberg som dansade. Det var den mest märkliga drömmen de någonsin haft.

Kapitel 12: En minnesvärd dag

När Hilma och Hugo vaknade dagen efter kände de sig trötta men glada. De hade haft en dag fylld av skratt och bus med tomtenissen. Det var en minnesvärd dag som de aldrig skulle glömma.
Skapa ny saga Se alla sagor