Hunden Loke och barnen William, Wictor och Max

Kapitel 1: En ny vän

Det var en solig dag i den lilla staden när William, Wictor och Max hittade en ensam liten hundvalp vid namn Loke på gatan. Hundvalpen hade en lurvig brun päls och stora glittrande ögon. Barnen bestämde sig för att ta hand om Loke och ge honom ett hem.

Kapitel 2: Lek i parken

William, Wictor och Max tog med sig Loke till parken för att leka. Loke sprang runt och lekte gömma sig med barnen. Han var så glad att ha hittat nya vänner.

Kapitel 3: Lokes busiga äventyr

En dag smet Loke iväg och barnen var tvungna att leta efter honom. De hittade honom till slut i en grästuva där han hade grävt ner en skatt han hade hittat. Barnen skrattade åt Lokes busiga äventyr.

Kapitel 4: Loke räddar dagen

När det började regna en dag, gick Loke ut och hittade en försvunnen kattunge som hade gått vilse. Barnen var så stolta över Loke som hade räddat katten.

Kapitel 5: En farlig skogspromenad

En dag bestämde sig barnen för att gå på en äventyrlig promenad i skogen. Loke var med dem och vaktade dem mot faror som lurade i skogen.

Kapitel 6: En dag på stranden

Barnen och Loke åkte till stranden och byggde en stor sandborg tillsammans. Sedan sprang de längs med stranden och lekte kurragömma.

Kapitel 7: Mysteriet med försvunna glassen

En dag försvann alla glassarna från frysen och barnen var förvånade. Det visade sig att Loke hade smugit sig in i köket och ätit upp alla glassar. Alla skrattade åt Lokes snaskigheter.

Kapitel 8: Familjen växer

Loke hade nu blivit en del av familjen och barnen kunde inte tänka sig livet utan honom. De hade så många roliga stunder tillsammans.

Kapitel 9: En oväntad hjälte

När en stor hund skrämde barnen på gatan, var det Loke som sprang fram och skyddade dem. Han visade sig vara en riktig hjälte när det behövdes som mest.

Kapitel 10: Lokes födelsedagsfest

Barnen ordnade en överraskningsfest för Loke på hans födelsedag. De bjöd in alla sina vänner och hade en riktigt rolig dag tillsammans.

Kapitel 11: Loke blir bortkörd

En dag kom en bil och plockade upp Loke. Barnen blev så ledsna och visste inte vad de skulle göra utan honom. Men sedan hände något oväntat.

Kapitel 12: Återföreningen

Det visade sig att en granne hade sett hela Lokes äventyr och bestämde sig för att adoptera honom. Barnen var så glada att de fortfarande kunde hälsa på Loke och att han hade fått ett nytt hem där han var älskad.
Skapa ny saga Se alla sagor