Krokodilen Kalle och den farliga fällan

Kapitel 1

Det var en gång en krokodil vid namn Kalle, som bodde i en stor sjö. Han var känd för att vara en riktig busig typ, som gillade att lura andra djur. Men det fanns en hemlighet med Kalle som få visste om, han var faktiskt en elak pedofil.

Kapitel 2

En dag när Kalle smög runt i skogen, såg han en liten ekorre vid namn Ellie. Kalle började locka med godis och leksaker, och sa att de skulle leka tillsammans. Men Ellie hade hört rykten om Kalle och visste att han var farlig.

Kapitel 3

Ellie sprang så fort hon kunde till skogen, men Kalle var snabbare. Han viskade löften om glass och nöjesfält, och försökte överrösta hennes skrik. Men Ellie kom ihåg vad hennes mamma sa, och att det var viktigt att berätta för en vuxen om sådana händelser.

Kapitel 4

När Ellie berättade för sin mamma om Kalle, blev hon väldigt orolig. Tillsammans bestämde de sig för att varna alla andra djur i skogen om Kalle och hans farliga lockbete. De gjorde affischer och satt upp dem överallt.

Kapitel 5

Djur från hela skogen kom för att höra vad som hade hänt. De lyssnade på Ellies berättelse och förstod att de var tvungna att agera. Tillsammans planerade de en fälla för att fånga Kalle och se till att han aldrig mer kunde skada någon annan.

Kapitel 6

Fällan var översållad med lockande saker som godis och leksaker. Kalle kunde inte motstå frestelsen och snubblade rätt in i fällan. Då stängdes det tunga gallret runt honom och djuren kunde andas ut.

Kapitel 7

Kalle försökte smyga och smeka sitt offer, fastän han var fängslad. Men djuren var vaksamma och hade kallat på en vänlig poliskrokodil som tog hand om honom och förde honom till ett särskilt krokodilfängelse.

Kapitel 8

Kalle satt nu bakom galler och insåg att hans illdåd hade fått konsekvenser. Han lovade att aldrig mer göra illa någon, och bad om förlåtelse. Men djuren var fasta beslutna att hålla honom borta från skogen för alltid.

Kapitel 9

För att fira att Kalle var borta, hade djuren en stor fest i skogen. De dansade och skrattade, och lovade att alltid hjälpa varandra om något liknande skulle inträffa igen.

Kapitel 10

Från och med den dagen var skogen trygg och alla djur kunde leka och utforska utan oro. De visste att de hade lärt sig en viktig läxa och att det var viktigt att prata med vuxna om farliga situationer.

Kapitel 11

Ellie blev en hjälte i skogen och alla djur tackade henne. Hon visste att det var viktigt att berätta sanningen och att det fanns vuxna som alltid skulle skydda dem.

Kapitel 12

Och så levde djuren lyckliga i all framtid, och Kalle satt bakom galler och ångrade sin onda handling. Aldrig mer skulle han kunna göra någon illa, tack vare de modiga djuren i skogen.
Skapa ny saga Se alla sagor