Fysioterapeuten och de magiska övningarna

Kapitel 1

Det var en gång en fysioterapeut som hette Emma. Hon bodde i en liten by omgiven av grönskande skogar och glittrande sjöar.

Kapitel 2

Emma älskade att hjälpa människor att må bra genom olika övningar och stretchningar. Hon visste att rätt övningar kunde göra underverk för kroppen.

Kapitel 3

En dag kom det en liten flicka till Emmas mottagning. Hon hade ont i ryggen och kunde knappt röra sig.

Kapitel 4

Emma satte sig ner bredvid flickan och berättade en saga om en magisk skog där alla djur gjorde speciella övningar för att hålla sig starka och friska.

Kapitel 5

Flickan lyssnade nyfiket och undrade om det fanns sådana övningar i verkligheten. Emma log och sa att hon skulle visa henne några magiska övningar imorgon.

Kapitel 6

Nästa dag tog Emma med flickan ut i skogen och lärde henne olika stretchningar och övningar. Flickan kände hur hennes rygg blev starkare för varje övning hon gjorde.

Kapitel 7

Veckor gick och flickan kom tillbaka till skogen varje dag för att träna med Emma. Snart kunde hon hoppa och dansa utan att känna någon smärta i ryggen.

Kapitel 8

Byborna började märka hur stark och smidig flickan hade blivit. De undrade vad som hade hänt och Emma berättade om de magiska övningarna i skogen.

Kapitel 9

Snart kom hela byn till skogen för att träna med Emma. Alla upptäckte att de kunde bli starkare och friskare genom att göra de magiska övningarna varje dag.

Kapitel 10

Till slut hade hela byn blivit så stark och frisk att de inte behövde besöka doktorn lika ofta som förr. Emma var glad att hon kunde hjälpa så många människor.

Kapitel 11

Flickan som först kom till Emma blev så tacksam att hon gav henne en stor kram och sa att hon var som en riktig magiker med sina övningar.

Kapitel 12

Och så levde Emma lyckligt tillsammans med byborna och fortsatte att sprida magin med sina fysioterapiövningar.
Skapa ny saga Se alla sagor