Alien på skidor

Kapitel 1: En konstig besökare

Det var en vacker vinterdag i den lilla staden. Barnen lekte i snön och åkte skidor i backen. Plötsligt såg de något konstigt på himlen. Det var en flygande rymdraket!

Kapitel 2: Mötet med alien

Rymdraketen landade i närheten av backen. Alla barnen blev nyfikna och sprang dit. Ut ur rymdraketen kom en liten alien, med stora ögon och grönt skinn.

Kapitel 3: En ny vän

Alien sa att han heter Zog och kommer från en annan planet. Han hade aldrig sett snö eller skidor förut och var väldigt nyfiken.

Kapitel 4: Skidåkning med Zog

Barnen lärde Zog att åka skidor och han tyckte det var jätteroligt. Han var snabb och duktig, även om han ramlade ibland.

Kapitel 5: Den pruttande raketmotorn

När det var dags för Zog att åka tillbaka till sin planet, visade han barnen sin rymdraket. Men när han startade motorn så lät den konstigt. Det visade sig att rymdraketen kunde prutta!

Kapitel 6: Rymdresan börjar

Trots den konstiga ljudet, hoppade alla barnen in i rymdraketen. Zog satte på sin hjälm och stängde luckan. Sedan började rymdresan till Zogs planet.

Kapitel 7: Snö på en annan planet

När de kom fram till Zogs planet var det väldigt annorlunda. All snö var lila och marken var täckt av kristaller. Barnen tittade förundrat på den nya världen.

Kapitel 8: Skidåkning i rymden

Zog visade barnen hur man åker skidor på kristallerna. Det var som att åka på regnbågar! Barnen skrattade och njöt av rymdskidåkningen.

Kapitel 9: Ett oväntat problem

Plötsligt hörde de ett konstigt ljud. Zogs rymdraket hade fått motorproblem och kunde inte åka tillbaka. Barnen undrade hur de skulle komma hem.

Kapitel 10: En hjälpande hand

Men Zogs planet hade många teknikgenier, som gärna hjälpte till. Tillsammans fixade de raketmotorn och barnen tackade för hjälpen.

Kapitel 11: Återvändande till jorden

Efter att ha sagt adjö till Zog och hans vänner, hoppade barnen tillbaka i rymdraketen. Med pruttande motor startade de resan tillbaka till jorden.

Kapitel 12: En oförglömlig resa

När de återvände till jorden, berättade barnen för alla om sin fantastiska rymdresa. De visste nu att det finns vänner överallt, även i rymden.
Skapa ny saga Se alla sagor