En snygg tjej

Kapitel 1

Det var en gång en snygg tjej som hette Lisa. Hon hade långt blont hår och gröna ögon. Lisa älskade att klä upp sig och gå på äventyr.

Kapitel 2

En dag bestämde sig Lisa för att gå ut i skogen. Hon hade hört att det fanns en magisk sjö där som kunde uppfylla ens innersta önskningar.

Kapitel 3

På vägen till sjön träffade Lisa på en snäll älva som sa att sjön var bevakad av en ilsken drake. Lisa bestämde sig för att trotsa faran och fortsätta sin vandring.

Kapitel 4

När Lisa kom fram till sjön möttes hon av den stora draken som spottade eld. Men istället för att vara rädd, log Lisa och sa att hon bara ville önska sig en riktig vän.

Kapitel 5

Då hände något magiskt. Draken förvandlades till en vacker enhörning som sade att den var där för att vara Lisas vän. Lisa och enhörningen blev oskiljaktiga.

Kapitel 6

Tillsammans med enhörningen, vid namn Glittra, gick Lisa tillbaka till byn. Alla blev förvånade över att se en riktig enhörning och Lisa berättade om sitt äventyr.

Kapitel 7

Men en dag blev byn attackerad av en elak trollkarl. Lisa och Glittra bestämde sig för att rädda byn från trollkarlens onda trollformler.

Kapitel 8

Med Glittras magiska styrka och Lisas mod lyckades de besegra trollkarlen och räddade byn. Alla var så tacksamma och Lisa fick en staty rest till henne för sitt mod.

Kapitel 9

Efter allt detta bestämde sig Lisa för att önska sig att alltid få ha kraften att hjälpa andra. Hennes önskan gick i uppfyllelse och hon levde lycklig med Glittra och byborna.

Kapitel 10

Och så levde Lisa sitt liv med äventyr och mod, och varje gång någon behövde hjälp var hon där för att ge dem en hjälpande hand.

Kapitel 11

Så kom det sig att Lisa blev en legend i byn, och även långt utanför dess gränser. Alla kände till den snygga tjejen med det blonda håret och hennes trogna vän Glittra.

Kapitel 12

Och från den dagen och framåt var Lisa känd som den snyggaste tjejen med hjärtat av guld, och hennes äventyr fortsatte för alltid.
Skapa ny saga Se alla sagor