Jerry Krokodil och den försvunna regnbågen

Kapitel 1: Jerry vaknar upp

En gång i djungeln bodde en snäll krokodil som hette Jerry. En vacker morgon vaknade han upp och såg att regnbågen hade försvunnit från himlen. Jerry bestämde sig för att ta reda på var regnbågen hade tagit vägen.

Kapitel 2: Jakten börjar

Jerry frågade de andra djuren i djungeln om de hade sett regnbågen, men ingen visste var den hade tagit vägen. Han beslöt sig för att ge sig ut på en spännande jakt för att hitta den försvunna regnbågen.

Kapitel 3: Mötet med aporna

På sin jakt mötte Jerry ett gäng busiga apor som lekte i träden. Han frågade dem om de hade sett regnbågen, men aporna bara skrattade och sa att de inte visste var den var.

Kapitel 4: En vänlig elefant

Efter att ha gått en bit till kom Jerry över en vänlig elefant som sa att han hade sett regnbågen glittra över det stora vattnet. Jerry tackade elefanten och fortsatte sin jakt.

Kapitel 5: I träsket

Jerry vandrade vidare och kom fram till ett stort träsk. Där träffade han en sköldpadda som berättade att en ond trollkarl hade stulit regnbågen för att använda dess magiska krafter.

Kapitel 6: Mötet med trollkarlen

Efter många äventyr kom Jerry äntligen fram till trollkarlens borg. Han smög sig in och lyckades ta tillbaka regnbågen med hjälp av sitt mod och list.

Kapitel 7: Regnbågens återkomst

När Jerry kom ut ur borgen, började regnbågen sakta att återvända till himlen. Alla djuren i djungeln jublade och tackade Jerry för att han hade räddat den vackra regnbågen.

Kapitel 8: En festlig fest

Djungeln ordnade en stor fest för att fira att regnbågen hade återvänt. Jerry blev hyllad som en hjälte och blev bästa vänner med alla djuren i djungeln.

Kapitel 9: Tack föräldre

Jerry tackade sin mamma och pappa för att de hade lärt honom att vara modig och hjälpsam. Han insåg att man kan åstadkomma fantastiska saker genom att ha ett gott hjärta.

Kapitel 10: Den eviga regnbågen

Från den dagen svor Jerry att han skulle se till att regnbågen alltid skulle glittra vackert över djungeln, och att inget ont skulle kunna stjäla dess magi igen.

Kapitel 11: Godnatt, Jerry

När natten föll över djungeln, somnade Jerry lugnt under stjärnorna, med regnbågen som sken vackert över honom. Han visste att han hade gjort något riktigt bra.

Kapitel 12: Slutet på sagan

Och så levde Jerry Krokodil lyckligt i djungeln, tillsammans med alla sina vänner och den vackra regnbågen, för alltid och en dag.
Skapa ny saga Se alla sagor