En striptease som hade tandvärk

Kapitel 1 - Tandvärkens början

Det var en gång en striptease som hette Stella. Hon älskade att dansa och visa upp sig, men en dag vaknade hon med en fruktansvärd tandvärk.

Kapitel 2 - Smått och gott

Stella försökte att inte tänka på sin tandvärk och gick ut i trädgården för att plocka lite blommor. Men smärtan blev bara värre och hon visste att hon var tvungen att göra något åt det.

Kapitel 3 - Besöket hos tandläkaren

Så Stella gick till tandläkaren. Tandläkaren kollade hennes tänder och upptäckte att hon hade ett litet hål i en av dem. Stella var modig och lät tandläkaren fixa det.

Kapitel 4 - Tröstande vänner

Medan Stella återhämtade sig från tandläkarbesöket kom hennes vänner över för att trösta henne. De hade med sig massor av godis och filmer för att muntra upp henne.

Kapitel 5 - En oväntad idé

När Stella låg där med sin värkande tand kom hon på en idé. Hon skulle ordna en stor fest för att fira att hennes tandvärk äntligen var borta.

Kapitel 6 - Festförberedelserna

Stella och hennes vänner började planera festen. De skulle ha musik, dans och massor av god mat. Det skulle bli den bästa festen någonsin.

Kapitel 7 - En speciell inbjudan

Stella bestämde sig för att skicka ut speciella inbjudningar till alla sina vänner. Hon gjorde dem själv och de glittrade och lyste i regnbågens färger.

Kapitel 8 - Festdagen

När festdagen äntligen kom var Stella så exalterad. Hon hade klätt upp sig i sin vackraste klänning och fixat sitt hår extra fint.

Kapitel 9 - Dansen börjar

Festen började och Stella bjöd upp alla att dansa. Alla hade så roligt och glömde bort allt annat för en stund.

Kapitel 10 - Efterfesten

Efter dansen satte sig alla ner för att äta den goda maten som Stella och hennes vänner hade förberett. Alla skrattade och hade en fantastisk tid.

Kapitel 11 - En oväntad överraskning

Precis när festen var som mest rolig kom tandläkaren förbi. Han hade hört talas om festen och ville vara med och fira att Stellas tandvärk var borta.

Kapitel 12 - En lycklig slut

Stella var så glad att hennes vänner och tandläkaren hade kommit för att fira med henne. Hon visste att hon hade de bästa vännerna och att hon inte längre behövde oroa sig för sin tandvärk.
Skapa ny saga Se alla sagor