En enhörning som bajsar regnbågsfärgad glass

Kapitel 1 - Den magiska skogen

I en djup, mörk skog långt borta från människornas värld fanns en magisk plats. Här bodde alla sagovarelser som man bara kunde drömma om - och mitt ibland dem bodde en vacker enhörning vid namn Stella.

Kapitel 2 - Stellas hemlighet

Stella hade en alldeles speciell förmåga. Varje gång hon kände sig glad eller spänd på något, hände något underbart. Hon bajsade regnbågsfärgad glass! Det var hennes stora hemlighet.

Kapitel 3 - Vännerna i skogen

Stella hade många vänner i skogen. En dag bestämde hon sig för att bjuda in alla sina vänner till en stor fest. Det skulle bli den bästa festen någonsin!

Kapitel 4 - Förberedelserna

Stella och hennes vänner började ordna och dona inför festen. De plockade blommor, bakade kakor och klippte till festliga dekorationer. Alla var så exalterade!

Kapitel 5 - En orolig känsla

Men mitt i allt det roliga började Stella känna sig lite orolig. Tänk om hennes speciella förmåga inte skulle vara välkommen på festen? Skulle hennes vänner tycka att det var konstigt eller äckligt?

Kapitel 6 - Festen i full gång

Trots sina tvivel bestämde sig Stella för att tro på det bästa. När festen väl började var det ingen som kunde stå emot den glada stämningen. Alla dansade, skrattade och åt massor av god mat.

Kapitel 7 - Stellas hemlighet avslöjas

Plötsligt kände Stella den där bekanta känslan komma över henne. Hon kunde inte hålla tillbaka längre. En duns hördes och alla tystnade. När de såg vad som hade hänt brast de ut i jubel. Glassen var den godaste de någonsin smakat!

Kapitel 8 - En oväntad reaktion

Till Stellas förvåning tyckte alla hennes vänner att hennes speciella förmåga var det mest fantastiska de någonsin sett. De bad henne till och med göra det igen, och så blev det en regelbunden festaktivitet att se Stella bajsas glass.

Kapitel 9 - En ny tradition

Från och med den dagen blev det en tradition i skogen att varje gång någon kände sig riktigt glad eller förväntansfull, samlades de alla under Stellas mystiska glassträd för att få smaka på den magiska regnbågsfärgade glassen.

Kapitel 10 - Glädjen sprider sig

Inga fler fester var som innan. Nu fanns det alltid en extra dos av glädje och magi i luften, och det var tack vare Stellas speciella förmåga. Skogen hade aldrig varit lyckligare.

Kapitel 11 - Stellas lektion

Stella lärde sig en viktig läxa den dagen. Att vara annorlunda var inget att skämmas över. Ibland kunde det till och med vara det som gjorde en alldeles speciell och omtyckt.

Kapitel 12 - En ny saga börjar

Och så levde Stella och hennes vänner lyckliga i alla sina dagar, och berättelsen om den regnbågsbajsende enhörningen spreds över hela sagovärlden. Det var början på en ny, magiskt spännande saga...
Skapa ny saga Se alla sagor