Juni, Elliot och Teds busiga äventyr med Malli

Kapitel 1: Juni och bröderna

Det var en gång en flicka som hette Juni. Hon hade två busiga bröder, Elliot och Ted. De älskade att hitta på hyss tillsammans.

Kapitel 2: Busiga planer

En dag bestämde sig Juni, Elliot och Ted för att göra det största buset någonsin. De planerade att smyga sig in i trädgården på natten och stjäla några äpplen från grannens träd.

Kapitel 3: Trädgårdsäventyret

I skymningen smög de sig ut och gick till grannens trädgård. Men precis när de skulle plocka äpplena hörde de ett skratt. Det var deras busiga bästis Malli!

Kapitel 4: Mallis idé

Malli hade en ännu busigare idé. Hon föreslog att de skulle göra en picknick mitt i grannens trädgård. Juni, Elliot och Ted tvekade först, men sedan kunde de inte låta bli att skratta åt tanken på vad grannen skulle säga.

Kapitel 5: Picknicken

De plockade äpplen, morötter och bröd från sina egna kök och dukade upp en stor picknick mitt på grannens gräsmatta. De skrattade och åt tills grannen kom ut och upptäckte dem.

Kapitel 6: En oväntad vändning

Istället för att bli arg blev grannen glad och bjöd in dem på riktig picknick i hans trädgård. De lärde sig att det är roligare att vara snäll än busig.

Kapitel 7: Vänskapen stärks

Efter det blev Juni, Elliot, Ted och Malli ännu bättre vänner. De hittade på busiga saker ibland, men de lärde sig också att vara snälla och hjälpsamma mot varandra och andra.

Kapitel 8: En ny idé

En dag kom de på en ny idé. De skulle bygga en koja i skogen och ha en hemlig bas där de kunde planera nya äventyr.

Kapitel 9: Byggandet av kojan

De gick ut i skogen med hammare, spik och plankor och började bygga. Det var svårt och roligt på samma gång, och till slut hade de en fin koja som de kunde kalla sin egen.

Kapitel 10: Hemliga möten

De hade hemliga möten i kojan där de planerade nya busiga äventyr. Men de lovade också varandra att alltid vara vänner och stötta varandra.

Kapitel 11: En busig tävling

En dag hade de en busig tävling om vem som kunde göra det största hysset. De gjorde allt från att sätta klistermärken på varandras ryggar till att gömma sig och skrämma varandra.

Kapitel 12: Busighet och vänskap

Till slut insåg de att det inte handlade om att göra störst hyss, utan att ha roligt tillsammans och vara goda vänner. De lovade att aldrig glömma det och fortsatte ha busiga, men också snälla och roliga äventyr tillsammans.
Skapa ny saga Se alla sagor